Kursus mod eksamensangst

Nervøs for eksamen?

Det kender vi alle. Men for nogen bliver nervøsiteten til en egentlig angst for eksamen som spænder ben for at vise hvad du faktisk kan og ved. Kender du dette, så er vores intensive kursus lavet for at hjælpe netop dig gennem denne periode.

Vi ved, at eksamensperioden kan opleves utroligt stressende og angstprovokerende. Følelserne af angst kan udløses af en række faktorer, herunder tidspres, forventningspres eller frygten for at skuffe dig selv eller andre. Angst kan føre til fysiske reaktioner som hjertebanken, svedige hænder, eller endda kvalme og opkastning. Eksamensangst kan påvirke din præstation negativt, idet den høje stress kan påvirke dine kognitive evner og evnen til at huske og bearbejde information. Derfor kan det være svært at udvise ro og klarsyn i eksamenssituationen, når angsten tager over.

Bliver skrevet på et whiteboard

Om eksamensangst kursus

Dette kursus er for alle elever i 9./10. klasse eller på gymnasiel uddannelse, som ønsker at forbedre deres psykologiske og mentale tilstand, mens de går igennem eksamenstiden. Det er skræddersyet til at hjælpe dig med at tackle din angst og stress, så du kan opnå dit fulde potentiale og klare dine eksamener med selvtillid og ro i sindet.

Kursusindhold

På kurset vil vi dække en række emner, der omfatter stresshåndtering, strategier til at opbygge en positiv og konstruktiv tankegang, teknikker til at håndtere præstationsangst, og teknikker til at forberede dig mentalt på eksamenerne.

Vores kvalificerede undervisere, som er psykologer og vant til at arbejde med angst og stressproblematikker, vil give dig mulighed for at udvikle en dybere forståelse for din angst og give dig strategier til at holde den under kontrol. Vi har også fået en ung underviser med, som selv er i gang med specialet på psykologi, og derfor selv er super skarp og trænet i at gå til eksamen ☺. Vi vil altså også selv dele ud af vores egne erfaringer og værktøjer til at hjælpe jer med at opnå den bedst mulige eksamensoplevelse.

Kursusfaciliteter

Kurset afholdes i klinikkens lokaler, Slotsgade 65C i Hillerød.

Tilmelding og pris

Kurset løber over tre aftener og koster 2495 DKK inklusive materialer og forplejning (drikkevarer og snacks).

Vi har plads til max 8 deltagere på kurset og besætter pladserne efter først til mølle princippet.

Book via “book tid” øverst i højre hjørne og derefter “events” i den brune bjælke øverst.

Næste kursusforløb afholdes til efteråret. Tilmelding er endnu ikke åbnet.

Kontakt

Har du spørgsmål om kurset eller tilmeldingsprocessen?

Tøv ikke med at kontakte os på mette@pismo.dk eller ringe til os på +45 26203307.

Fødselsdepression

Kursusafholder Emilie Kofoed

Emilie er 25 år og ved at færdiggøre sin uddanelse i psykologi. Udover selv at have mange års erfaring med at gå til eksamen, har Emilie blandt andet rådgivet unge med præstations- og eksamensangst.

Psykolog Mette Skovgaard

Kursusafholder Mette Skovgaard

Mette er uddannet lærer og autoriseret psykolog. Hun har i hele sit arbejdsliv arbejdet med unge og bliver benyttet som psykolog af mange gymnasieelever, ofte vedrørende stress-, præsentations- og eksamensproblematikker

Psykolog Morten Carlsen

Kursusafholder Morten Carlsen

Morten er uddannet lærer, autoriseret psykolog, er specialist i klinisk psykologi og har tidligere været censor. Han har de sidste 25 år beskæftiget sig med spændingsfeltet mellem stress og effektivitet.